Lej en Soundboks i Dronningmølle

Er du ved at planlægge en fest i Dronningmølle og leder du efter en lydløsning, der kan give din fest den rette lyd? Så bør du overveje at leje en Soundboks i Dronningmølle af os.

En Soundboks er essentiel til fest i Dronningmølle

At leje en Soundboks i Dronningmølle til en sommerdag er den perfekte løsning for dem, der ønsker at sætte gang i festen med lyd. Uanset om det er til en fest, en udendørs begivenhed eller en fødselsdag, er Soundboks kendt for sin høje kvalitet og gode lydoplevelse.

Soundboks levering & afhentning i Dronningmølle

I Dronningmølle kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun DKK 249 og vil blive leveret direkte til døren. Selvafhentning på vores lager i Herlev er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Du vælger selv dato, samt tidspunkt for selvafhentning/levering

Lej en Soundboks 3 produktbillede
Lej en Soundboks i dag

Så let er det at leje en Soundboks

  1. Valg af Leje

    • Soundboks 1, 2 eller 3?: Vælg den model, der passer bedst til dine behov. Soundboks 3 har den bedste lydkvalitet og batterilevetid.
    • Tilbehør: Overvej at leje ekstra tilbehør som trådløs mikrofon, ekstra batterier eller Soundboks stativer for at forbedre din lydoplevelse.
  2. Booking & Betaling

    • Booking: Book og reserver Soundboksen til din ønskede dato.
    • Betaling: Betal let og bekvemt med kort for at sikre din booking.
  3. Dagen Derpå

    • Soundboksen er klar til fest!: Ved levering/afhenting vil Soundboksen være klar til brug, samt batteri fuldt opladt. Placer den optimalt og nyd festen med god lyd! Ingen lyd uden fest.

Lejemuligheder i Dronningmølle

DKK 399,00
DKK 499,00

Se flere lejemuligheder

I tvivl om hvor mange Soundbokse du skal bruge til din fest i Dronningmølle?

Skal du holde fest kan du kan med vores Soundboksberegner let udregne hvor mange Soundbokse, samt batterier du skal leje til din fest.

Tryk for at gå til Soundboksberegner siden