Lej en Soundboks i Hellerup

Skal du holde en fest i Hellerup? Så er en Soundboks den bedste løsning ift. at skulle åbne op for dansegulvet med musik. Vær din egen DJ med en Soundboks i Hellerup.

Hold årets fest med en Soundboks i Hellerup

Skal du holde årets fest i Hellerup og ønsker en stabil lydløsning, der kan give din fest den rette lyd? Overvej at leje en Soundboks til dit arrangement. Vores trådløse Soundbokse er pålidelige og har op til 40 timers batterilevetid, så du kan nyde non-stop musik hele aftenen. Med sit robuste design og håndtag, er Soundboks nem at flytte på og passer perfekt til enhver fest i Hellerup. Bestil din Soundboks nu og få den leveret til døren eller hent den selv og gør klar til årets fest.

Levering & afhentning i Hellerup

Bor du i Hellerup kan du selv vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun 99 kr. i hele Storkøbenhavn og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din ordre er klar til at blive afhentet ellers ringer vi og aftaler nærmere leveringstidspunkt.