Lej en Soundboks i Nærum

Hvis du planlægger et arrangement i Nærum og søger efter den perfekte lydløsning til at skabe den rette lydoplevelse til din fest, fødselsdag eller andet arrangement, så overvej at leje en Soundboks fra os i Nærum.

Sæt gang i festen med en Soundboks i Nærum

Lej en Soundboks til din fest i Nærum og skab en unik musikoplevelse for dine gæster. Som en af de mest pålidelige trådløse højttalere på markedet, giver Soundboks den rette lyd til din fest, fødselsdag eller andet arrangement. Med op til 40 timers batterilevetid, kan du nyde non-stop musik i flere dage. Takket være dens robuste design og håndtag, er Soundboks nem at flytte på, så du kan rykke den rundt til festen. Giv liv til din fest i Nærum med en Soundboks og oplev en musikalsk oplevelse, du sent vil glemme.

Levering & afhentning i Nærum

Bor du i Nærum kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun 149 kr. i Nærum og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din ordre er klar til at blive afhentet ellers ringere vi vedr. hvornår du vil have den leveret.