Handelsbetingelser

Gældende vilkår for leje af udstyr via Lejdinlyd.dk

Vilkårene for leje af udstyr kan ændres uden varsel. De vilkår, der var gældende ved tidspunktet for din booking, vil dog være de gældende for din lejeperiode, selv hvis nye vilkår implementeres efterfølgende. I disse vilkår refereres til personen, institutionen eller firmaet, der lejer udstyret, som “Lejer”.

Generelle oplysninger

Firmanavn: Irving Copenhagen
CVR-nummer: 44721856
Bi-navn: Lejdinlyd.dk
Adresse: Havnsøvej 5, 2730 Herlev, Danmark
Email: info@lejdinlyd.dk
Telefonnummer: +45 70603013
Etableringsår: 2023

1. Legitimation

Lejer skal være fyldt 18 år for at kunne indgå lejeaftale.

Stk 1. Fremleje af det lejede udstyr til tredjemand er kun tilladt med skriftlig godkendelse fra Udlejer.

Stk 2. Det lejede udstyr må ikke flyttes fra den angivne leveringsadresse uden udlejers skriftlige godkendelse.

Stk 3. Lejer skal sikre alt udstyr mod vejrforhold som regn, sne, og vind. Udlejer har ret til at afvise Lejers foranstaltninger til beskyttelse af udstyret.

Stk 4. Lejer kan blive instrueret i opsætning og tilslutning af det lejede udstyr ved afhentning eller levering. Ved tvivl skal Lejer spørge, før udstyret overdrages.

2. Priser

Lejeprisen er baseret på de priser, som Udlejer har fastsat på bookingtidspunktet. Disse priser kan ændres, men vil ikke påvirke allerede bekræftede bookinger.

3. Betaling

Stk 1. Betaling accepteres via VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, og Mastercard. Betalingen vil blive trukket på leveringsdatoen.

Stk 2. Kontant betaling ved levering er mulig. Det er vigtigt, at kunden har præcis beløb, da der ikke medbringes byttepenge.

Stk 3. For offentlige myndigheder tilbydes EAN-fakturering. En faktura vil blive sendt efter levering med 14 dages betalingsfrist.

4. Opsætning og montering

Soundboksen leveres direkte til din adresse eller kan afhentes på vores lager efter aftale. En guide til opsætning kan evt. medfølge, og soundboksen er designet til nem håndtering.

4.1 Afhentning

Stk 1. Afhentning af udstyret kræver forudgående aftale med Udlejer og skal personligt afhentes af Lejer, medmindre andet er aftalt.

Stk 2. Udstyret inspiceres sammen med Udlejer ved afhentning for at sikre, at det er i funktionel stand.

Stk 3. Det er Lejers ansvar at påpege eventuelle fejl eller mangler ved udstyret ved afhentning.

Stk 4.Lejer er ansvarlig for at sikre kompatibilitet med eget og tredjeparts udstyr. Udlejer yder assistance med tilslutning efter behov.

4.2 Retur

Stk 1. Lejer forventes at tage godt hånd om det lejede udstyr og informere Udlejer om eventuelle skader eller vigtige oplysninger vedrørende udstyret.

Stk 2. Udstyret skal returneres i henhold til den aftalte tid og dag. Forsinket aflevering resulterer i et ekstra lejegebyr på 99 kr. pr. dag pr. enhed.

Stk 3. Hvis udstyret ikke returneres til tiden, og der ikke foreligger en skriftlig aftale om forlængelse, kan det medføre ansvar efter straffeloven § 293 for brugstyveri.

Stk 4. Tilbagelevering før den aftalte periodes udløb, uden særlig aftale, giver ikke ret til nedsættelse af lejeprisen.

Stk 5. Returneres udstyret med påklistrede genstande, som ikke er vores egne klistermærker, opkræves et gebyr på 450 kr. pr. time for rengøring.

5. Strøm

Soundboksen leveres med en oplader med maks. 30 cm ledning. Kunden skal sørge for en passende forlængerledning. Denne bruges kun efter behov.

6. Levering

Leveringsdato aftales ved booking, og du vil blive kontaktet for at koordinere leveringen og eventuelle særlige leveringsforhold.

7. Reklamation

Afprøv venligst din Soundboks i god tid før den skal anvendes. Ved eventuelle fejl, kontakt os straks. Reklamationer efter endt lejeperiode accepteres ikke.

8. Returnering

Efter endt lejeperiode afhentes Soundboks(e) og eventuelt ekstraudstyr af Lejdinlyd.dk. Denne service er inkluderet i leveringsomkostningerne på 99-149 kr.
Hvis ikke leveringsomkostningerne er tilkøbt skal lejet udstyr returneres til vores lager.

9. Kundens ansvar

Kunden er ansvarlig for at opbevare lejet udstyr forsvarligt, aflåst og forsikret. Det gælder også for beskyttelse mod vejrforhold.

10. Lejeperiode

Stk 1. Lejeperioden starter fra det øjeblik, udstyret forlader Udlejer, og løber indtil udstyret er returneret ifølge bekræftelsesmailen.

Stk 2. Hvis lejeperioden overskrides uden aftale, har Udlejer ret til at afhente det lejede udstyr uden forudgående varsel.

Stk 3. Forlængelse af lejeperioden kræver en ny skriftlig aftale.

Stk 4. Vi udlejer ikke til festivaler. Det er strengt forbudt at leje Soundboks med henblik på brug til festival.

11. Skader

Stk 1. Lejer er økonomisk ansvarlig for skader på lejet udstyr.

Stk 2. Reservationsgebyret er ikke refunderbart.

Stk 3. Udlejer fraskriver sig ethvert ansvar for skader forårsaget af det lejede udstyr. Lejer er ansvarlig for alle skader, herunder mekaniske og elektriske forstyrrelser.

Stk 4. Udlejer er ikke ansvarlig for personskade eller skade forårsaget af det lejede udstyr.

12. Ændringer eller reparationer

Ændringer eller reparationer må ikke foretages.

13. Udstyr

Alt udstyr forbliver Udlejers ejendom og må ikke videre udlejes, pantsættes, eksporteres, sælges eller transporteres.

14. Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde lejeaftalen op til 5 hverdage før leveringsdatoen uden omkostninger. Ved fortrydelse fra og med 5 hverdage, opkræves et gebyr på DKK 300. Ønskes lejen flyttet til en anden dato indenfor rimelig tid, opkræves intet gebyr. Annulleringsgebyr koster DKK 50 pr. enhed

Opdateret 06/03/2023