Lej en Soundboks i Virum

Planlægger du et arrangement i Virum og ønsker at give din fest, fødselsdag eller andet arrangement den rigtige lyd? Overvej da at leje en Soundboks fra os i Virum.

Hold den bedste fest med en Soundboks i Virum

Giv dine gæster en unik musikalsk oplevelse ved at leje en Soundboks til din fest i Virum. Som en af de mest pålidelige trådløse højttalere på markedet, garanterer Soundboks den rigtige lyd til dit arrangement, uanset om det er en fest, fødselsdag eller noget andet. Med op til 40 timers batterilevetid kan du nyde uafbrudt musik i flere dage. Takket være Soundboksens robuste design og bærehåndtag, er Soundboks nem at flytte, så du kan få den rykket til enhver del af festen. Hold en fest, du sent vil glemme, ved at leje en Soundboks til din fest i Virum.

Levering & afhentning i Virum

Du har muligheden for at få din Soundboks leveret eller hente Soundboksen selv i Herlev. Levering er tilgængelig for kun 99 kr. i Storkøbenhavn og vil blive bragt direkte til din dør. Hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne, kan du vælge afhentning som en økonomisk mulighed. Uanset dit valg vil du modtage en bekræftelse, når din ordre er klar til afhentning eller på vej til dig.