Lej en Soundboks i Kongens Lyngby

Hvis du planlægger et arrangement i Kongens Lyngby og søger en stabil lydløsning til at skabe den perfekte lydoplevelse til din fest, fødselsdag eller andet arrangement, så overvej at leje en Soundboks fra os i Kongens Lyngby.

Vær din egen DJ i Kongens Lyngby med en Soundboks

Lej en Soundboks og skab en unik og mindeværdig musikoplevelse for dine gæster til din fest, fødselsdag eller andet arrangement i Kongens Lyngby. Soundboks er en af de mest pålidelige trådløse højttalere på markedet og vil give dig den perfekte lyd til din fest. Med op til 40 timers batterilevetid kan du nyde uafbrudt musik i flere dage. Soundboks er nem at transportere takket være dens robuste design og håndtag, så den kan flyttes rundt til festen. Oplev en uforglemmelig musikoplevelse til din fest i Kongens Lyngby med en Soundboks og skab minder, som vil vare ved længe efter festen er slut.

Levering & afhentning i Kongens Lyngby

I Lyngby kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun 99 kr. i hele Storkøbenhavn og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din ordre er klar til at blive afhentet ellers ringer vi og aftaler nærmere leveringstidspunkt.