Lej en Soundboks i Hørsholm

Hvis du er i gang med at planlægge en fest i Hørsholm og leder efter den perfekte lydløsning, der kan give din fest, fødselsdag eller andet arrangement den rette lyd, så bør du overveje at leje en Soundboks af os. Vi tilbyder den mest pålidelige trådløse højttaler på markedet, som vil gøre din fest uforglemmelig.

Sæt gang i festen med en Soundboks i Hørsholm

Hos os kan du leje en Soundboks til din fest i Hørsholm og give dine gæster en enestående musik- og festoplevelse. Soundboks er en af de mest pålidelige trådløse højttalere på markedet, der giver den helt rigtige lyd til din fest, fødselsdag eller andet arrangement. Med en batterilevetid på op til 40 timer kan du nyde non-stop musik i adskillige dage. Takket være dens robuste design og håndtag, er Soundboks nem at flytte rundt på, så du kan bruge den til festen. Skab en uforglemmelig musikalsk oplevelse til din fest i Hørsholm med en Soundboks fra os.

Levering & afhentning i Hørsholm

I Hørsholm kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun 149 kr. og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din ordre er klar til at blive afhentet eller på vej til dig.