Lej en Soundboks i Måløv

Er du ved at planlægge et arrangement i Måløv og leder du efter en lydløsning, der kan give din fest, fødselsdag eller andet arrangement den rette lyd? Så bør du overveje at leje en Soundboks i Måløv af os.

Få den bedste fest med en Soundboks i Måløv

Lej en Soundboks til din fest i Måløv og skab en unik musikoplevelse for dine gæster. Som en af de mest pålidelige trådløse højttalere på markedet, giver Soundboks den rette lyd til din fest, fødselsdag eller andet arrangement. Med op til 40 timers batterilevetid, kan du nyde non-stop musik i flere dage. Takket være dens robuste design og håndtag, er Soundboks nem at flytte på, så du kan rykke den rundt til festen. Giv liv til din fest i Måløv med en Soundboks og oplev en musikalsk oplevelse, du sent vil glemme.

Levering & afhentning i Måløv

I Måløv kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun 99 kr. i hele Storkøbenhavn og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din ordre er klar til at blive afhentet ellers ringer vi og aftaler levering nærmere.