Lej en Soundboks i Klampenborg

Er du ved at planlægge et arrangement i Klampenborg og leder du efter en lydløsning, der kan give din fest, fødselsdag eller andet arrangement den rette lyd? Så bør du overveje at leje en Soundboks i Klampenborg af os.

Få den bedste musikoplevelse til din fest i Klampenborg

Lej en Soundboks til din fest i Klampenborg og skab en unik musikoplevelse for dine gæster. Som en af de mest pålidelige trådløse højttalere på markedet, giver Soundboks den rette lyd til din fest, fødselsdag eller andet arrangement. Med op til 40 timers batterilevetid, kan du nyde non-stop musik i flere dage. Takket være dens robuste design og håndtag, er Soundboks nem at flytte på, så du kan rykke den rundt til festen. Giv liv til din fest i Klampenborg med en Soundboks og oplev en musikalsk oplevelse, du sent vil glemme.

Levering & afhentning i Klampenborg

Bor du i Klampenborg kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun 99 kr. og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din ordre er klar til at blive afhentet ellers ringer vi og aftaler nærmere.