Lej en Soundbokse i København og omegn
– året rundt!

Når du har lagt din Soundboks i kurven, kan du vælge at afhente bestillingen på vores lager i Herlev. Det ligger trafikalt godt – Tæt på motorveje og hovedveje.

Du kan også vælge at få leveret din Soundboks direkte til døren for kun DKK 99. 

Se om vi kan levere Soundboks til din fest

STORKØBENHAVN & OMEGN

Afhent din Soundboks på vores lager i Herlev

Vælger du afhentning af Soundboks på vores lager, kan du allerede indenfor blot 24 timer afhente din soundboks. Du kan også vælge en anden afhentningsdato, såfremt du gerne vil have styr på planlægningen. Denne service er uden ekstra omkostninger!

Herlev

Havnsøvej 5
2730 Herlev

Den lette løsning

Lej en Soundboks i København og omegn fra Lejdinlyd.dk – din foretrukne udlejer. Vi tilbyder Soundbokse til enhver lejlighed, fra events til privatfester og firmafester. Garanteret lydkvalitet og konkurrencedygtige priser. Lej en Soundboks i Købehavn og omegn i dag og få en succesfuld begivenhed med god lyd.

Lej en Soundboks

I tvivl om hvor mange Soundbokse du skal bruge til din fest?

Skal du holde fest kan du kan med vores Soundboksberegner let udregne hvor mange Soundbokse, samt batterier du skal leje til din fest,

Tryk for at gå til Soundboksberegner siden

Kort om os

Hos Lejdinlyd.dk er vi vilde med at feste og høre fed musik. Med omtrent 5 års erfaring med at være DJ og at have Soundbokse vil vi godt kalde os eksperter på området.

Information

Lejdinlyd.dk
Tlf: +45 53860646
Mail:
info@lejdinlyd.dk

Telefontid:
Hverdage 16-18
Weekend 13-18