Lej en Soundboks i Solrød Strand

Uanset om det er en fest, picnic eller havearrangement, kan du skabe den perfekte stemning med leje af en Soundboks. Oplev lyden i Solrød Strand, der passer til enhver begivenhed.

Lej en Soundboks og lad festen begynde i Solrød Strand

Lad musikken guide dine bevægelser på dansegulvet! Lej en Soundboks og dans i takt med festens rytme. De musikalske vibrationer får dine fødder til at flytte sig og din sjæl til at stråle. Med op til 40 timers batterilevetid, kan du nyde non-stop musik i flere dage. Takket være dens robuste design og håndtag, er Soundboks nem at flytte på. Så du kan rykke den rundt til festen. Giv liv til din fest i Solrød Strand med en Soundboks og oplev en musikalsk oplevelse, du sent vil glemme.

Levering & afhentning i Solrød Strand

I Solrød Strand kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun 99 kr. og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din ordre er klar til at blive afhentet eller på vej til dig.