Lej en Soundboks i Bispebjerg

Giv din fest en eksplosiv start! Lej en Soundboks i Bispebjerg og skru op for stemningen, så alle dine gæster vil blive revet med og danse til de hotteste hits hele natten lang.

Ingen fest uden Soundboks

Når festen starter, er der ét uundværligt element, der sætter gang i stemningen – Soundboks! Den ikoniske bærbare højtaler er blevet synonym med fest og god musik. Det er ikke uden grund! Med sin imponerende lydkvalitet og kraftfulde bas får den enhver fest til at gå amok.

Soundboks er kendt for sin holdbarhed og batteritid, der kan holde hele natten. Uanset om det er en havefest, en strandudflugt eller en spontan sammenkomst. Så kan du stole på, at Soundboks er klar til at levere den perfekte lyd til enhver lejlighed. Lej en Soundboks i Bispebjerg og vær din egen DJ!

Levering & afhentning i Bispebjerg

I Bispebjerg kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun 99 kr. og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din ordre er klar til at blive afhentet eller på vej til dig.