Lej en Soundboks i Havdrup

Oplev livlige rytmer og en festlig stemning! Lej en Soundboks i Havdrup og skab magiske øjeblikke, hvor musikken får alle til at danse, synge med og nyde festen i fulde drag.

Hold fest med en Soundboks i Havdrup

Lad festen eksplodere med en Soundboks i Dyssegård! Den kraftfulde lyd og intense bas vil få stemningen til at nå nye højder. Giv dine gæster en fest, de sent vil glemme, og skab en energifyldt atmosfære med en Soundboks! Med op til 40 timers batterilevetid, kan du nyde non-stop musik i flere dage. Takket være dens robuste design og håndtag, er Soundboks nem at flytte på. Så du kan rykke den rundt til festen. Giv liv til din fest i Havdrup med en Soundboks og oplev en musikalsk oplevelse, du sent vil glemme.

Levering & afhentning i Havdrup

I Havdrup kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun 149 kr. og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din ordre er klar til at blive afhentet eller på vej til dig.