Lej en Soundboks i Roskilde

Vil du have festen til at bølge af energi? Lej en Soundboks i Roskilde og oplev lyd i særklasse, der får alle til at danse og synge med til jeres yndlingssange!

Skru op for festen og lej en Soundboks og fyld rummet med god lyd!

Giv festen det ekstra boost! Lej en Soundboks i Roskilde og skru op for festen. Musikalsk energi fylder rummet og får alle til at bevæge sig, groove og feste som aldrig før. Med op til 40 timers batterilevetid, kan du nyde non-stop musik i flere dage. Takket være dens robuste design og håndtag, er Soundboks nem at flytte på. Så du kan rykke den rundt til festen. Giv liv til din fest i Roskilde med en Soundboks og oplev en musikalsk oplevelse, du sent vil glemme.

Levering & afhentning i Roskilde

I Roskilde kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun 149 kr. og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din ordre er klar til at blive afhentet eller på vej til dig.