Lej en Soundboks i Smørum

Gør festen til noget helt særligt! Lej en Soundboks i Smørum og lad musikken være din guide til en fest fyldt med glæde, dans og uforglemmelige øjeblikke.

Lej en Soundboks og skab en fest i Smørum

Planlægger du en udendørs begivenhed? Lej en Soundboks og skab en udendørsfest. En festlig lyd fletter sig sammen med naturens skønhed og skaber en atmosfære af ren festglæde. Med op til 40 timers batterilevetid, kan du nyde non-stop musik i flere dage. Takket være dens robuste design og håndtag, er Soundboks nem at flytte på. Så du kan rykke den rundt til festen. Giv liv til din fest i Smørum med en Soundboks og oplev en musikalsk oplevelse, du sent vil glemme.

Levering & afhentning i Smørum

I Smørum kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun 99 kr. og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din ordre er klar til at blive afhentet eller på vej til dig.