Lej en Soundboks i Hedehusene

Gør din fest til et show i særklasse, ligesom Kean! Lej en Soundboks i Hedehusene og lad festen være præget af stil og elegance, hvor musikken er soundtracket til uforglemmelige festlige øjeblikke.

Få alle til at danse med en Soundboks i Hedehusene

Ønsker du at skabe en magisk feststemning? En Soundboks i Dyssegård er nøglen! Med sin imponerende lydkvalitet og lysende tilstedeværelse vil en Soundboks skabe en atmosfære. Soundboksen tryllebinder dine gæster og gør din fest uforglemmelig! Med op til 40 timers batterilevetid, kan du nyde non-stop musik i flere dage. Takket være dens robuste design og håndtag, er Soundboks nem at flytte på. Så du kan rykke den rundt til festen. Giv liv til din fest i Hedehusene med en Soundboks og oplev en musikalsk oplevelse, du sent vil glemme.

Levering & afhentning i Hedehusene

I Hedehusene kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun 149 kr. og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din ordre er klar til at blive afhentet eller på vej til dig.