Lej en Soundboks i Tune

Giv din fest en eksplosiv start! Lej en Soundboks til din fest i Tune og skru op for stemningen, så alle dine gæster vil blive revet med og danse til de hotteste hits hele natten lang.

Lej en Soundboks og lad festen samle alle i Tune

Lej en kraftfuld Soundboks til din fest i Tune. Skab en unik musikoplevelse for dine gæster. Som en af de mest pålidelige trådløse højttalere på markedet, giver Soundboks den rette lyd til din fest, fødselsdag eller andet arrangement. Med op til 40 timers batterilevetid, kan du nyde non-stop musik i flere dage. Takket være dens robuste design og håndtag, er Soundboks nem at flytte på. Så du kan rykke den rundt til festen. Giv liv til din fest i Tune med en Soundboks. Oplev en musikalsk oplevelse, du sent vil glemme.

Levering & afhentning i Tune

I Tune kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun 149 kr. og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din ordre er klar til at blive afhentet eller på vej til dig.