Lej en DJ til studentergilde

Skal du holde studenterfest og mangler musikken til festen? Lej en DJ til studentergilde og skab den perfekte feststemning! Vores professionelle DJ’s spiller alt fra de nyeste hits til de største klassikere, så I kan danse natten lang. Book din DJ nu!

Skal dit studentergilde være det fedeste?

At blive student er en stor milepæl i enhver unges liv. Det markerer afslutningen på en lang og hård rejse, og det er tid til at fejre med venner og familie. Musik er en essentiel del af enhver fest, og derfor kan det skabe en god stemning med en  rDJ til din studenterfest.

Tidlig opsætning

Det første skridt i at leje en DJ til din studentergilde er at planlægge festen. Det er vigtigt at have en klar idé om, hvad du ønsker, og hvilken type musik du vil have spillet. Det er også en god idé at have en idé om, hvor mange mennesker der vil deltage i festen. Vi kommer gratis og sætter DJ pult op med pynt, højtalere, lys & røg oftest et par timer inden festen, hvis ikke dagen før, så det står klar. Levering koster kun 99kr i Storkøbenhavn. Afhentning er ikke muligt.