Lej en Soundboks i Frederiksværk

Er du ved at skulle holde fest i Frederiksværk og leder du efter en Soundboks, der kan give din begivenhed den rette lyd? Så bør du overveje at leje en Soundboks til din fest i Frederiksværk af os.

En Soundboks er perfekt til fest i Frederiksværk

At leje en Soundboks i Frederiksværk er den ideelle løsning for alle, der ønsker at løfte stemningen med god musik. Uanset om det er til en fest, en begivenhed eller en fødselsdag, er Soundboks kendt for at levere god lydoplevelse.

Levering & afhentning i Frederiksværk

Som noget nyt i Frederiksværk kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Leveringsservicen koster kun DKK 249  og vil blive leveret direkte til døren. Selvfhentning på vores lager i Herlev er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller selvafhentning, vil du modtage en bekræftelse når din Soundboks er klar til at blive afhentet eller på vej til dig.

Lej en Soundboks 3 produktbillede
Lej en Soundboks i dag

Så let er det at leje en Soundboks

 1. Valg af Leje

  • Soundboks 1, 2 eller 3?: Vælg den model, der passer bedst til dine behov. Soundboks 3 har den bedste lydkvalitet og batterilevetid.
  • Tilbehør: Overvej at leje ekstra tilbehør som trådløs mikrofon, ekstra batterier eller Soundboks stativer for at forbedre din lydoplevelse.
 2. Booking & Betaling

  • Booking: Book og reserver Soundboksen til din ønskede dato.
  • Betaling: Betal let og bekvemt med kort for at sikre din booking.
 3. Dagen Derpå

  • Soundboksen er klar til fest!: Ved levering/afhenting vil Soundboksen være klar til brug, samt batteri fuldt opladt. Placer den optimalt og nyd festen med god lyd! Ingen lyd uden fest.

Lejemuligheder i Frederiksværk

DKK 399,00
DKK 499,00

Se flere lejemuligheder

I tvivl om hvor mange Soundbokse du skal bruge til din fest i Frederiksværk?

Skal du holde fest kan du kan med vores Soundboksberegner let udregne hvor mange Soundbokse, samt batterier du skal leje til din fest.

Tryk for at gå til Soundboksberegner siden