Lej en Soundboks i Hellebæk

Er du ved at planlægge en fest i Hellebæk og leder du efter en feststarter, så du kan komme i gang? Så bør du overveje at lej en Soundboks i Hellebæk til din fest af os.

Soundboks kan også lejes i Hellebæk

Du kan hos os leje en Soundboks i Hellebæk, hvis du ønsker at sætte gang i festen med god lyd. Uanset om det er til en firmafest, en udendørs begivenhed eller en fødselsdag, er Soundboks kendt for sin nemhed, samt fine kvalitet.

Soundboks levering & afhentning i Hellebæk

Vi tilbyder vores leveringsservice til Hellebæk, altså levering, samt afhentning til blot DKK 249. Selvafhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Det kan du gøre på vores lager i Herlev.

Lej en Soundboks 3 produktbillede
Lej en Soundboks i dag

Så let er det at leje en Soundboks

 1. Valg af Leje

  • Soundboks 1, 2 eller 3?: Vælg den model, der passer bedst til dine behov. Soundboks 3 har den bedste lydkvalitet og batterilevetid.
  • Tilbehør: Overvej at leje ekstra tilbehør som trådløs mikrofon, ekstra batterier eller Soundboks stativer for at forbedre din lydoplevelse.
 2. Booking & Betaling

  • Booking: Book og reserver Soundboksen til din ønskede dato.
  • Betaling: Betal let og bekvemt med kort for at sikre din booking.
 3. Dagen Derpå

  • Soundboksen er klar til fest!: Ved levering/afhenting vil Soundboksen være klar til brug, samt batteri fuldt opladt. Placer den optimalt og nyd festen med god lyd! Ingen lyd uden fest.

Lejemuligheder i Hellebæk

DKK 399,00
DKK 499,00

Se flere lejemuligheder

I tvivl om hvor mange Soundbokse du skal bruge til din fest i Hellebæk?

Skal du holde fest kan du kan med vores Soundboksberegner let udregne hvor mange Soundbokse, samt batterier du skal leje til din fest.

Tryk for at gå til Soundboksberegner siden