Lej en Soundboks i Hornbæk

Skal du holde en fest i Hornbæk og har brug for god lyd til sommeren? Så lej en Soundboks i Hornbæk til din fest gennem os. Om det er Hornbæk ugen i uge 30 tilbyder vi levering & afhentning.

En Soundboks er essentiel til fest i Vangede

Hos os kan du leje en Soundboks i Hornbæk, hvis du vil sikre en et dansegulv til din fest. Uanset om det er til en havefest, en udendørs begivenhed eller Hornbæk ugen, er Soundboks kendt for sin brugervenlighed og høje kvalitet.

 

Soundboks levering & afhentning i Hornbæk

Vi tilbyder en praktisk leveringsservice til Hornbæk, som inkluderer både levering og afhentning til en rimelig pris på DKK 249. Ønsker du at spare på leveringsomkostningerne, kan du også vælge selvafhentning på vores lager i Herlev. Lej en Soundboks i Hornbæk – Ingen fest uden lyd!

Soundboks til Hornbæk ugen – uge 30

Vi forstår at holde fest! Og i uge 30 skal den have maks gas. Er en Soundboks ikke nok? Tilbyder vi også booking af DJ

Lej en Soundboks 3 produktbillede
Lej en Soundboks i dag

Så let er det at leje en Soundboks

 1. Valg af Leje

  • Soundboks 1, 2 eller 3?: Vælg den model, der passer bedst til dine behov. Soundboks 3 har den bedste lydkvalitet og batterilevetid.
  • Tilbehør: Overvej at leje ekstra tilbehør som trådløs mikrofon, ekstra batterier eller Soundboks stativer for at forbedre din lydoplevelse.
 2. Booking & Betaling

  • Booking: Book og reserver Soundboksen til din ønskede dato.
  • Betaling: Betal let og bekvemt med kort for at sikre din booking.
 3. Dagen Derpå

  • Soundboksen er klar til fest!: Ved levering/afhenting vil Soundboksen være klar til brug, samt batteri fuldt opladt. Placer den optimalt og nyd festen med god lyd! Ingen lyd uden fest.

Lejemuligheder i Hornbæk

DKK 399,00
DKK 499,00

Se flere lejemuligheder

I tvivl om hvor mange Soundbokse du skal bruge til din fest i Hornbæk?

Skal du holde fest kan du kan med vores Soundboksberegner let udregne hvor mange Soundbokse, samt batterier du skal leje til din fest.

Tryk for at gå til Soundboksberegner siden