Lej en Soundboks i København

Er du ved at planlægge et arrangement i København og leder du efter en lydløsning, der kan give din fest, fødselsdag eller andet arrangement den rette lyd? Så bør du overveje at leje en Soundboks i København af os.

Hold årets fest i København med en Soundboks

Lej en Soundboks til din fest i København og skab en unik og mindeværdig musikoplevelse for dine gæster. Med sin pålidelige trådløse teknologi er Soundboks en af markedets bedste højttalere og vil give den perfekte lyd til din fest, fødselsdag eller andre arrangementer. Med en imponerende batterilevetid på op til 40 timer kan du nyde uafbrudt musik i flere dage. Takket være dens robuste design og håndtag, er Soundboks nem at transportere og flytte rundt til festen. Gør din fest i København endnu mere livlig med en Soundboks og oplev en musikalsk oplevelse, som vil blive husket længe efter festen er slut.

Levering & afhentning i København

Bor du i København kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun 99 kr. i hele Storkøbenhavn og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din ordre er klar til at blive afhentet ellers ringer vi til dig og aftaler levering.