Lej en Soundboks i Nordsjælland

Skal du holde en fest i Nordsjælland og har brug for kraftfuld lyd? Så bør du overveje at leje en Soundboks til din fest i Nordsjælland gennem os.

En Soundboks er essentiel til fest i Nordsjælland

Hos os kan du leje en Soundboks i Nordsjælland, hvis du vil sikre en nice lyd til din fest. Uanset om det er til en fest, en udendørs begivenhed eller en fødselsdag, er Soundboks kendt for sin nemme betjening og høje kvalitet.

 

Levering & afhentning i Vangede

Vi tilbyder en bekvem leveringsservice af Soundbokse i Nordsjælland, som inkluderer både levering og afhentning til en overkommelig pris fra DKK 149 alt efter hvor i Nordsjælland. Ønsker du at spare på leveringsomkostningerne, kan du også vælge selvafhentning på vores lager i Herlev.

Lej en Soundboks 3 produktbillede
Lej en Soundboks i dag

Så let er det at leje en Soundboks i Nordsjælland

 1. Valg af Leje

  • Soundboks 1, 2 eller 3?: Vælg den model, der passer bedst til dine behov. Soundboks 3 har den bedste lydkvalitet og batterilevetid.
  • Tilbehør: Overvej at leje ekstra tilbehør som trådløs mikrofon, ekstra batterier eller Soundboks stativer for at forbedre din lydoplevelse.
 2. Booking & Betaling

  • Booking: Book og reserver Soundboksen til din ønskede dato.
  • Betaling: Betal let og bekvemt med kort for at sikre din booking.
 3. Dagen Derpå

  • Soundboksen er klar til fest!: Ved levering/afhenting vil Soundboksen være klar til brug, samt batteri fuldt opladt. Placer den optimalt og nyd festen med god lyd! Lej en Soundboks i Nordsjælland! Ingen lyd uden fest.

Soundboks muligheder i Nordsjælland

DKK 399,00
DKK 499,00

Se flere lejemuligheder

I tvivl om hvor mange Soundbokse du skal bruge til din fest i Nordsjælland?

Skal du holde fest kan du kan med vores Soundboksberegner let udregne hvor mange Soundbokse, samt batterier du skal leje til din fest.

Tryk for at gå til Soundboksberegner siden