Lej en Soundboks i Stenløse

Er du ved at planlægge en fest i Stenløse og leder du efter en feststarter, så du kan komme i gang? Så bør du overveje at lej en Soundboks i Stenløse til din fest af os.

Ingen fest uden en Soundboks i Stenløse

Du kan hos os leje en Soundboks i Hellebæk, hvis du ønsker at sætte gang i festen med god lyd. Uanset om det er til en privatfest, en udendørs begivenhed eller en fødselsdag, er Soundboks kendt for sin nemhed, samt fine kvalitet.

Soundboks levering & afhentning i Stenløse

Vi tilbyder vores leveringsservice af vores Soundboks i Stenløse, altså levering, samt afhentning til blot DKK 249. Selvafhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Det kan du gøre på vores lager i Herlev.

Lej en Soundboks 3 produktbillede
Lej en Soundboks i dag

Så let er det at leje en Soundboks

 1. Valg af Leje

  • Soundboks 1, 2 eller 3?: Vælg den model, der passer bedst til dine behov. Soundboks 3 har den bedste lydkvalitet og batterilevetid.
  • Tilbehør: Overvej at leje ekstra tilbehør som trådløs mikrofon, ekstra batterier eller Soundboks stativer for at forbedre din lydoplevelse.
 2. Booking & Betaling

  • Booking: Book og reserver Soundboksen til din ønskede dato.
  • Betaling: Betal let og bekvemt med kort for at sikre din booking.
 3. Dagen Derpå

  • Soundboksen er klar til fest!: Ved levering/afhenting vil Soundboksen være klar til brug, samt batteri fuldt opladt. Placer den optimalt og nyd festen med god lyd! Ingen lyd uden fest.

Lejemuligheder i Stenløse

DKK 399,00
DKK 499,00

Se flere lejemuligheder

I tvivl om hvor mange Soundbokse du skal bruge til din fest i Stenløse?

Skal du holde fest kan du kan med vores Soundboksberegner let udregne hvor mange Soundbokse, samt batterier du skal leje til din fest. Lej en Soundboks i Stenløse i dag!

Tryk for at gå til Soundboksberegner siden