Lej en Soundboks i Tikøb

Er du ved at planlægge en fest i Tikøb og leder du efter en feststarter, så du kan komme i gang? Så bør du overveje at leje en Soundboks i Tikøb til din fest af os.

Fest natten lang med en Soundboks i Tikøb

Du kan hos os leje en Soundboks i Tikøb, hvis du ønsker at sætte gang i festen med god lyd. Uanset om det er til en privatfest, en udendørs begivenhed eller en fødselsdag, er Soundboks kendt for sin nemhed, samt fine kvalitet.

Levering & afhentning af Soundboks i Tikøb

Vi tilbyder vores leveringsservice af vores Soundbokse i Tikøb, altså levering, samt afhentning til blot DKK 249. Selvafhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Det kan du gøre på vores lager i Herlev.

Lej en Soundboks 3 produktbillede
Lej en Soundboks i dag

Så let er det at leje en Soundboks i Tikøb

 1. Valg af Leje

  • Soundboks 1, 2 eller 3?: Vælg den model, der passer bedst til dine behov. Soundboks 3 har den bedste lydkvalitet og batterilevetid.
  • Tilbehør: Overvej at leje ekstra tilbehør som trådløs mikrofon, ekstra batterier eller Soundboks stativer for at forbedre din lydoplevelse.
 2. Booking & Betaling

  • Booking: Book og reserver Soundboksen til din ønskede dato.
  • Betaling: Betal let og bekvemt med kort for at sikre din booking.
 3. Dagen Derpå

  • Soundboksen er klar til fest!: Ved levering/afhenting vil Soundboksen være klar til brug, samt batteri fuldt opladt. Placer den optimalt og nyd festen med god lyd! Ingen lyd uden fest.

Soundboks muligheder i Tikøb

DKK 399,00
DKK 499,00

Se flere lejemuligheder

I tvivl om hvor mange Soundbokse du skal bruge til din fest i Tikøb?

Skal du holde fest kan du kan med vores Soundboksberegner let udregne hvor mange Soundbokse, samt batterier du skal leje til din fest.

Tryk for at gå til Soundboksberegner siden