Lej en Soundboks i Vejby

Er du ved at planlægge et arrangement i Vejby og leder du efter en lydløsning, der kan give dit arrangement den rette lyd? Så bør du overveje at lej en Soundboks i Vejby til din fest af os.

En Soundboks er essentiel til fest i Vangede

Hos os kan du leje en Soundboks i Vejby Strand, hvis du vil sikre en super lyd til din fest. Uanset om det er til en privatfest, en udendørs begivenhed eller en fødselsdag, er Soundboks kendt for sin nemme betjening og høje kvalitet.

Levering & afhentning af Soundboks i Vejby

Vi tilbyder en bekvem leveringsservice af vores Soundbokse og ydelser i Vejby, som inkluderer både levering og afhentning til en overkommelig pris på DKK 249. Ønsker du at spare på leveringsomkostningerne, kan du også vælge selvafhentning på vores lager i Herlev.

Lej en Soundboks 3 produktbillede
Lej en Soundboks i Vejby

Så let er det at leje en Soundboks i Vejby

 1. Valg af Leje

  • Soundboks 1, 2 eller 3?: Vælg den model, der passer bedst til dine behov. Soundboks 3 har den bedste lydkvalitet og batterilevetid.
  • Tilbehør: Overvej at leje ekstra tilbehør som trådløs mikrofon, ekstra batterier eller Soundboks stativer for at forbedre din lydoplevelse.
 2. Booking & Betaling

  • Booking: Book og reserver Soundboksen til din ønskede dato.
  • Betaling: Betal let og bekvemt med kort for at sikre din booking.
 3. Dagen Derpå

  • Soundboksen er klar til fest!: Ved levering/afhenting vil Soundboksen være klar til brug, samt batteri fuldt opladt. Placer den optimalt og nyd festen med god lyd! Ingen lyd uden fest.

Lejemuligheder i Vejby

DKK 399,00
DKK 499,00

Se flere lejemuligheder