Lej en Soundboks til studentergilde

Er du ved at planlægge et studentergilde i og leder du efter en lydløsning, der kan give din fest, fødselsdag eller andet arrangement den rette lyd? Så bør du overveje at leje en Soundboks til dit studentergilde af os.

Få den bedste musikoplevelse til dit studentergilde

Lej en lækker Soundboks til dit studentergilde og skab en unik musikoplevelse for dine gæster. Som en af de mest pålidelige trådløse højttalere på markedet. Giver Soundboks den rette lyd til din studenterfest. Med op til 40 timers batterilevetid, kan du nyde non-stop musik til dit gilde. Takket være dens robuste design og håndtag, er Soundboks nem at flytte på. Så du kan rykke den rundt til festen. Giv liv til din studenterfest med en Soundboks og hold det fedeste studentergilde!

Levering & afhentning i Storkøbenhavn

I Storkøbenhavn kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Leveringsgebyret er lavt og dertil vil Soundboksen blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning. Vil du modtage en bekræftelse når din ordre er klar. Og når din ordre er klar til at blive afhentet eller på vej til dig. Lej en Soundboks til studentergilde – intet gilde uden lyd

Se om vi kan levere Soundboks til dit studentergilde

STORKØBENHAVN & OMEGN

I tvivl om hvor mange Soundbokse du skal bruge til dit studentergilde?

Skal du holde fest kan du kan med vores Soundboksberegner let udregne hvor mange Soundbokse, samt batterier du skal leje til din studentergilde.

Tryk for at gå til Soundboksberegner siden