Lej en Soundboks

Aldrig har det været lettere at leje en Soundboks

Lej en soundboks fra Lejdinlyd.dk – din foretrukne udlejer i Storkøbenhavn. Vi tilbyder soundbokse til enhver lejlighed, fra events til private fester og firmafester. Vores soundbokse er nemme at betjene. Garanteret lydkvalitet og konkurrencedygtige priser. Book din soundboks i dag og få en succesfuld begivenhed med god lyd.

Vælg din Soundboks

DKK 399,00
DKK 499,00
Lej en Soundboks

 

 

Hvad er Lejdinlyd.dk?

Hos Lejdinlyd.dk er vi stolte af at være din lydløsning til fest. Vi har et bredt udvalg af Soundbokse og hvis du ikke vil være din egen DJ, har vi også sådan en. Vi hjælper altid vores kunder, så de kan holde den bedste fest, samtidig med at kunne fokusere på sine gæster.

Vi tror på, at vi ved at tilbyde en enkel, bekvem og troværdig service kan hjælpe flere mennesker med at holde den fest, de gerne vil. Vores online portal er hurtig og nem, og med få klik har du allerede booket din Soundboks eller DJ til din fest.

Aldrig har det været lettere at leje en Soundboks

Billig levering & nem opsætning

Hos os kan du leje en soundboks til din næste fest og få en DJ til at sætte gang i stemningen. Vi tilbyder billig levering og nem opsætning af vores udstyr, så du kan fokusere på at nyde festen.

Book en DJ

Hvis du leder efter en DJ til din næste fest, er du kommet til det rette sted. Hos os kan du nemt og bekvemt booke en professionel DJ til enhver festlig begivenhed.

Velkommen til Lejdinlyd.dk

Velkommen til Lejdinlyd.dk – Din destination for leje af DJ og udlejning af Soundbokse i Storkøbenhavn til enhver festlig begivenhed!

Lej en Soundboks til din fest

Skal du holde fest? Så er en Soundboks den bedste løsning ift. at skulle åbne op for dansegulvet med musik. Vær din egen DJ med en Soundboks i Hellerup.

Ofte stillede spørgsmål

Udlejningen af en Soundboks inkluderer selve højttaleren, et opladningskabel og en brugsanvisning. Eventuelle ekstra tilbehør som stativer eller ekstra batterier kan tilkøbes.

Soundboksen kan enten blive hentet til vores leveringspris på 99-149kr eller afleveres tilbage på vores lager i Herlev, 2730.

Ja, det kan du gøre når du bestiller din Soundboks. Du kan læse her om Soundboks tilbehør.

I bund og grund kan du leje den så længe du har lyst, vores lejepriser inkluderer altid 3 dage. Ønsker du at leje den længere tid, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Det korte svar er nej, men derudover skal man tænke på at spille musik indenfor lovens rammer.