Lej Soundboks til bryllup

Skab uforglemmelige minder og lej Soundboks til bryllup. Lej en Soundboks og sæt tonen for din store dag med krystalklar lyd. Lej i dag en Soundboks til bryllup af os.

En Soundboks er essentiel til dit bryllup

Lej Soundboks og skab en unik musikoplevelse for dine gæster. Som en af de mest pålidelige trådløse højttalere på markedet, giver Soundboks den rette lyd til dit bryllup. Med op til 40 timers batterilevetid, kan du nyde non-stop musik hele natten. Takket være dens robuste design og håndtag, er Soundboks nem at flytte på. Giv liv med en Soundboks og gør kærlighedens fest uforglemmelig. På den store dag skal man jo ikke bekymre sig om det vírker, det skal bare spille.

Levering & afhentning af Soundboksen

Til din fest kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun DKK 99 og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din Soundboks er klar til at blive afhentet eller på vej til dig.

I tvivl om hvor Soundbokse du skal bruge til dit bryllup?

Skal du holde fest kan du kan med vores Soundboksberegner let udregne hvor mange Soundbokse, samt batterier du skal leje til din fest,

Tryk for at gå til Soundboksberegner siden