Lej Soundboks til DHL-staffeten

Skal jeres virksomhed og medarbejdere deltage i DHL-Stafetten, men mangler i en leverandør af Soundbokse? Så er i landet det helt rigtige sted.

Vi har stor erfaring med levering til netop DHL-Stafetten og kender til alle de praktiske omstændigheder i forbindelse med levering af fadøl i Fælledparken.
Ved levering samt afhentning til DHL-Stafetten, vil levering ske midt på eftermiddagen og afhentning om aftenen efter aftale.
På grund af den service vil leveringsgebyret her være 199,- kr.

Nyd glæden og fordelende ved at have jeres helt egen Soundboks til jeres medarbejdere. Vi leverer og tilslutter det hele, så det er klart når jeres medarbejdere indtager Fælledparken.

Se flere soundbokse og flere lejemuligheder her

Totalleverandør af Soundbokse, stativer & beer pong borde.

Udover at være knivskarpe på udlejning af Soundbokse og levering af Soundboks, så tilbyder vi faktisk meget mere end det. Hos os kan i nemlig også leje jeres beer pong borde, soundboks stativer & backpack. Dette er mindst ligeså vigtigt til et løb, som i den grad tager på væskebalancen.

LAVE LEVERINGSOMKOSTNINGER OG FULD SERVICE FRA MORGEN TIL AFTEN

Som sagt, så kender vi til de praktiske omstændigheder i Fælledparken til DHL-Stafetten:

  • Levering til parken mellem kl. 14.00 og 16.30.
  • Afhentning efter kl. 22.00.
  • Ingen kørsel eller parkering på græsarealer.
  • Kørsel på stier med grus- eller asfaltbelægning.
  • Overblik over de forskellige telte, blokke og stier.

 

LAD OS TAGE EN UFORPLIGTENSE SNAK OM JERES DHL-STAFET

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi bedst muligt servicerer jer med Soundboks, m.v. til DHL-Stafetten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Lej Soundboks til DHL-stafetten hos os!

Ring 70 60 30 13 Info@lejdinlyd.dk