Lej Soundboks til konfirmation

Skab uforglemmelige minder og lej Soundboks til konfirmation. Lej en Soundboks og sæt tonen for din store dag med krystalklar lyd. Lej i dag en Soundboks til konfirmation af os.

En Soundboks er væsentlig for din konfirmation

Lej en Soundboks til din konfirmation og skab en unik musikoplevelse for dine gæster. Som en af de mest pålidelige trådløse højttalere på markedet, giver Soundboks den rette lyd til dit konfirmation. Med op til 40 timers batterilevetid, kan du nyde non-stop musik hele natten. Takket være dens robuste design og håndtag, er Soundboks nem at flytte på, så du kan rykke den rundt til festen. Giv liv til din konfirmation med en Soundboks og oplev en musikalsk oplevelse, du sent vil glemme.

Levering & afhentning til din konfirmation

Til din fest kan du vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun 99 kr. og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din Soundboks er klar til at blive afhentet eller på vej til dig.

Se om vi kan levere Soundboks til din fest

STORKØBENHAVN & OMEGN

I tvivl om hvor mange Soundbokse du skal bruge til din konfirmation?

Skal du holde fest kan du kan med vores Soundboksberegner let udregne hvor mange Soundbokse, samt batterier du skal leje til din fest,

Tryk for at gå til Soundboksberegner siden