Lej Soundboks til reception

Er du ved at planlægge en reception leder efter en højtaler, der kan give dit arrangement den rette lyd? Så bør du overveje at leje en Soundboks til receptionen af os.

Gør din firmafest mindeværdig med en Soundboks

At holde en reception kan være en smuk måde at fejre vigtige begivenheder på. Hvad enten det er en virksomhedsbegivenhed, bryllup, kunstudstilling eller en anden markant lejlighed. Atmosfæren ved sådan en begivenhed er ofte fyldt med forventning og spænding. Vi ved musikken spiller en central rolle i at skabe den rette stemning. Brug en Soundboks til at forvandle din reception og gøre den til en mindeværdig oplevelse for alle dine gæster.

Let levering samt afhentning

Et af de største fordele ved at leje en Soundboks til din reception er den problemfrie levering- og afhentningsservice, for et lavt leveringsgebyr. Vi sørger for, at Soundboksen leveres til din lokation før begivenheden starter, og vi henter den igen efterfølgende, hvilket giver dig en ting mindre at bekymre dig om i din eventplanlægning.

Se om vi kan levere Soundboks til din reception

STORKØBENHAVN & OMEGN

I tvivl om hvor mange Soundbokse du skal bruge til din reception?

Skal du holde fest kan du kan med vores Soundboksberegner let udregne hvor mange Soundbokse, samt batterier du skal leje til din reception.

Tryk for at gå til Soundboksberegner siden