Lej en Soundboks til temafest

Er du ved at planlægge en temafest og leder du efter en Soundboks, der kan give dit arrangement den rette lyd? Så bør du overveje at leje en Soundboks til din temafest a os.

Ingen temafest uden lyd

En temafest er en fantastisk måde at bringe et ekstra pift af sjov og kreativitet til enhver sammenkomst. Uanset om temaet er inspireret af en bestemt æra, en filmgenre. En farve eller noget helt fjerde, spiller musikken en afgørende rolle. Det   fuldender oplevelsen og får temaet til at leve. Med en Soundboks kan du sikre, at din temafest bliver lige så levende og mindeværdig, som du drømmer om. Lej Soundboks til temafest – ingen temafest uden lyd.. hehe

Problemfri levering og afhentning

Med Soundboks behøver du ikke bekymre dig om det tekniske. Et leveringsgebyr inkluderer levering af Soundboksen på din festlokation, så du kan fokusere på at dekorere og planlægge de sidste detaljer. Når festen er slut, kommer vi og henter udstyret, så du nemt kan komme videre til oprydningen.

Se om vi kan levere Soundboks til din temafest

STORKØBENHAVN & OMEGN

I tvivl om hvor mange Soundbokse du skal bruge til din temafest?

Skal du holde fest kan du kan med vores Soundboksberegner let udregne hvor mange Soundbokse, samt batterier du skal leje til din temafest.

Tryk for at gå til Soundboksberegner siden