Vælg og lej Soundboks nedenfor

DKK 399,00
DKK 499,00

Hvorfor vælge en Soundboks?

Når man skal holde fest er det vigtigt at fokusere på gæsterne og med en Soundboks, gør du det let og bekvemt at holde en fest, hvor du både kan være DJ, samt selv være en del af begivenheden.

Hvem er Lejdinlyd?

Vi hos Lejdinlyd er selv festaber og takker aldrig nej til god fest, men.. Vi ved jo allesammen godt at uden lyd er der ingen fest. Derfor startede Lejdinlyd for at alle kan have en fed fest, selv på et budget.

Se om vi kan levere Soundboks til din fest

STORKØBENHAVN & OMEGN

Lej Soundboks hos Lejdinlyd.dk

Velkommen til Lejdinlyd.dk – Din destination for udlejning af Soundbokse i Storkøbenhavn til enhver festlig begivenhed!

Soundboks tilbehør

Lej et bredt udvalg af ekstra Soundboks tilbehør for at holde årets fest. Fra robuste stativer til festlys. Find alt det, du skal bruge for at tage din fest til det næste niveau.

Lej Soundboks let til din begivenhed

Vi er til for dig, som skal holde en fed begivenhed! En Soundboks er den bedste løsning ift. at skulle åbne op for dansegulvet med musik. Vær din egen DJ og lej Soundboks i dag.

Den nemme løsning

Hvis du leder efter en DJ til din næste fest, er du kommet til det rette sted. Hos os kan du nemt og bekvemt leje en professionel DJ til enhver festlig begivenhed.

I tvivl om hvor mange Soundbokse du skal bruge til din fest?

Skal du holde fest kan du kan med vores Soundboksberegner let udregne hvor mange Soundbokse, samt batterier du skal leje til din fest.

Tryk for at gå til Soundboksberegner siden