Lej en Soundboks til Studenterkørsel

Er du ved at planlægge din studenterkørsel og leder du efter en lydløsning, der kan give din studenterkørsel den rette lyd? Så bør du overveje at leje en Soundboks til din studenterkørsel af os.

Få den fedeste vogntur med en Soundboks

Lej en Soundboks til din studenterkørsel og hav den fedeste vogntur. Som en af de mest pålidelige trådløse højttalere på markedet, giver Soundboks den rette lyd til din studenterkørsel. Med op til 40 timers batterilevetid, kan du nyde non-stop musik. Takket være dens robuste design og håndtag, er Soundboks nem at flytte på, så du kan rykke den rundt på vognen. Giv liv til din studenterkørsel med en Soundboks og oplev en vogntur, du sent vil glemme.

Levering & afhentning i Storkøbenhavn

I Storkøbenhavn kan vælge mellem at få din ordre leveret eller hente Soundboksen selv. Levering koster kun 99 kr. og vil blive leveret direkte til døren. Afhentning er en økonomisk mulighed, hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne. Uanset om du vælger levering eller afhentning, vil du modtage en bekræftelse når din ordre er klar til at blive afhentet eller på vej til dig.