Lej en Soundboks i Helsinge

Planlægger du en fest i Helsinge og søger du en fantastisk lydoplevelse? Så lej en Soundboks i Helsinge til din fest gennem os.

En Soundboks er essentiel til fest i Vangede

Hos os kan du leje en Soundboks i Helsinge, hvis du vil sikre en god lyd til festen. Uanset om det drejer sig om en firmafest, en udendørs begivenhed eller en konfirmation, er Soundboks kendt for sin brugervenlighed og høje kvalitet.

Soundboks levering & afhentning i Helsinge

Vi tilbyder leveringsservice, hvilket inkluderer både levering og afhentning til en rimelig pris på DKK 249. Hvis du ønsker at spare på leveringsomkostningerne, kan du også vælge selvafhentning på vores lager i Herlev.”

Lej en Soundboks 3 produktbillede
Lej en Soundboks i dag

Så let er det at leje en Soundboks

 1. Valg af Leje

  • Soundboks 1, 2 eller 3?: Vælg den model, der passer bedst til dine behov. Soundboks 3 har den bedste lydkvalitet og batterilevetid.
  • Tilbehør: Overvej at leje ekstra tilbehør som trådløs mikrofon, ekstra batterier eller Soundboks stativer for at forbedre din lydoplevelse.
 2. Booking & Betaling

  • Booking: Book og reserver Soundboksen til din ønskede dato.
  • Betaling: Betal let og bekvemt med kort for at sikre din booking.
 3. Dagen Derpå

  • Soundboksen er klar til fest!: Ved levering/afhenting vil Soundboksen være klar til brug, samt batteri fuldt opladt. Placer den optimalt og nyd festen med god lyd! Ingen lyd uden fest.

Lejemuligheder i Helsinge

DKK 399,00
DKK 499,00

Se flere lejemuligheder

I tvivl om hvor mange Soundbokse du skal bruge til din fest i Helsinge?

Skal du holde fest kan du kan med vores Soundboksberegner let udregne hvor mange Soundbokse, samt batterier du skal leje til din fest.

Tryk for at gå til Soundboksberegner siden