Lej en Soundboks i Humlebæk

Skal du holde en fest i Humlebæk og har brug for kraftfuld lyd fra en Soundboks? Så lej en Soundboks i Humlebæk til din fest gennem os.

Soundboksfester er nu også i Humlebæk

Hos os kan du leje en Soundboks i Humlebæk, hvis du vil sikre en fremragende lyd til din fest. Uanset om det er til en temafest, en udendørs begivenhed eller en fødselsdag, er Soundboks kendt for sin nemme betjening og høje kvalitet.

Nem levering & afhentning i Humlebæk

Vi tilbyder en bekvem leveringsservice i Humlebæk af vores Soundboks, som inkluderer både levering og afhentning til en overkommelig pris på DKK 249. Ønsker du at spare på leveringsomkostningerne, kan du også vælge selvafhentning på vores lager i Herlev.

Lej en Soundboks 3 produktbillede
Lej en Soundboks i dag

Så let er det at leje en Soundboks i Humlebæk

 1. Valg af Leje

  • Soundboks 1, 2 eller 3?: Vælg den model, der passer bedst til dine behov. Soundboks 3 har den bedste lydkvalitet og batterilevetid.
  • Tilbehør: Overvej at leje ekstra tilbehør som trådløs mikrofon, ekstra batterier eller Soundboks stativer for at forbedre din lydoplevelse.
 2. Booking & Betaling

  • Booking: Book og reserver Soundboksen til din ønskede dato.
  • Betaling: Betal let og bekvemt med kort for at sikre din booking.
 3. Dagen Derpå

  • Soundboksen er klar til fest!: Ved levering/afhenting vil Soundboksen være klar til brug, samt batteri fuldt opladt. Placer den optimalt og nyd festen med god lyd! Ingen lyd uden fest.

Lejemuligheder i Humlebæk

DKK 399,00
DKK 499,00

Se flere lejemuligheder

I tvivl om hvor mange Soundbokse du skal bruge til din fest i Humlebæk?

Skal du holde fest kan du kan med vores Soundboksberegner let udregne hvor mange Soundbokse, samt batterier du skal leje til din fest.

Tryk for at gå til Soundboksberegner siden