...

Hvad koster det at leje en DJ?

Hvad koster det at leje en DJ?

Planlægger du en fest, og overvejer du at leje en DJ? Så er du kommet til det rette sted. Vi er specialister i at levere professionel DJ-underholdning til enhver fest eller begivenhed. Men før du går videre og booker en DJ, er det vigtigt at vide, hvad det koster. I denne artikel vil vi give dig et overblik over, hvad du kan forvente at betale for at leje en DJ i Danmark.

Lej en DJ i Storkøbenhavn

Normalt ville det være sådan, at prisen på en DJ ville variere afhængigt af en række faktorer. Disse faktorer ville inkluderer festens størrelse og varighed, og om der kræves ekstra udstyr såsom lys eller højtalere. Hos Lejdinlyd.dk har vi gjort det nemt og overskueligt og samlet det sammen til 3 færdiglavede pakker. Det har vi erfaret gør det en brugervenlig oplevelse.

DJ’ens erfaring

Med vores DJ’er får du ikke blot fantastisk musik, men også en fantastisk oplevelse. Vi har dedikerede DJs, der vil sørge for at skabe den perfekte stemning til dit arrangement, så du og dine gæster kan nyde musikken og have det sjovt. Uanset om du er vært for en lille eller stor begivenhed, er vores DJ’er i stand til at tilpasse sig og levere den bedste musikoplevelse. Vi er stolte af at være et af Københavns førende DJ-udlejningsfirmaer og vores mål er at give dig den bedste oplevelse og den bedste værdi for pengene.

Festens størrelse og varighed

Vi har valgt at gøre det nemt og simpelt og derved samle det til 3 pakker. Du kan se de tre pakker her. Ønsker du derudover en længere DJ service, kan du henvende dig til os på info@lejdinlyd.dk. Vi har valgt at lægge os forholdsvist billigt ift. vi er nogle unge gutter, som gerne vil ud og spille til netop din fest!

Ekstra udstyr såsom lys & røg

Udstyr såsom lys og røg følger automatisk med til vores færdiggjorte pakker. Hvis du derudover føler du har brug for ekstra udstyr, kan det selfølgelig lejes med.

Vi spiller som DJ til studentergilder og studenterkørsel

Skal du holde studentergilde eller have studenterkørsel kan du hos gøre din studenterfest eller vogntur meget federe med en DJ! Vi har valgt at gøre brug af de tre samme pakker og derved gøre det overskueligt for dig at vælge. 

Lej din DJ til konfirmation, bryllup eller fødselsdag

Planlægger du en fest til en særlig lejlighed som en konfirmation, bryllup eller fødselsdag? Har du tænkt over musikken, der skal spilles på din fest? Vi kan som DJ skabe en uforglemmelig oplevelse for både dig og dine gæster. 

Skab en feststemning uden at sprænge budgettet

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.