...

Sådan parrer du to Soundbokse til samme telefon

 
Hvis du har mere end en Soundboks, kan du få en endnu bedre lydoplevelse ved at parre dem sammen og få en større lydoplevelse. Det kan imidlertid være lidt forvirrende, hvordan man parer to Soundbokse sammen og spiller musik på dem fra samme telefon.
 
Her er din trin-for-trin guide til, hvordan du kan parre to Soundbokse sammen til samme telefon og nyde din musik:
 
Trin 1: Tænd for Soundboksene
Tænd for begge Soundbokse ved at trykke på tænd / sluk-knappen. Du vil høre en lyd, når Soundboksene er tændt, og LED-lyset vil blinke.
 
Trin 2: Tryk på “link” på den første Soundboks
På den første Soundboks skal du trykke på knappen “link” på bagsiden af ​​Soundboksen, indtil LED-lyset blinker. Dette betyder, at Soundboksen er i link-tilstand og venter på at blive parret med en anden Soundboks.
 
Trin 3: Tryk på “link” på den anden Soundboks
På den anden Soundboks skal du også trykke på knappen “link” på bagsiden af ​​Soundboksen, indtil LED-lyset blinker.
 
Trin 4: Par de to Soundbokse
Når begge Soundbokse er i link-tilstand, skal du trykke på “link” -knappen på den første Soundboks igen. De to Soundbokse vil nu blive parret, og du vil høre en lyd, der bekræfter, at de er tilsluttet.
 
Trin 5: Tilslut Soundboksene til din telefon
Nu hvor de to Soundbokse er parret, kan du tilslutte dem til din telefon. Gå til indstillingerne på din telefon og vælg Bluetooth. Vælg nu Soundboksene fra listen over tilgængelige enheder, og tryk på “forbind”.
 
Trin 6: Nyd musikken
Nu er du klar til at nyde din musik med en endnu bedre lydoplevelse. Afspil din yndlingsmusik og oplev den forstærkede lyd fra to Soundbokse parret sammen.
 
Så der har du det, en enkel trin-for-trin guide til at parre to Soundbokse til samme telefon. Følg disse trin, og du vil være i stand til at holde en dobbelt så fed fest med dine Soundbokse.
 

Lej en Soundboks til din kommende fest

Hvis du leder efter den perfekte lydoplevelse til din kommende fest, kan du sikkert leje en Soundboks. Med en Soundboks kan du forvente høj kvalitet lyd, der vil vække dine gæster og få dem til at danse hele natten lang. Leje af en Soundboks er også en praktisk løsning, da du ikke behøver at bekymre dig om at investere i dyrt udstyr, som kun vil blive brugt sjældent. Hos Lejdinlyd.dk tilbyder vi forskellige pakker, der passer til dit behov og budget. Så book gennem os hvis du vil sikre dig den bedste festoplevelse.

 

Nem og simpel guide til at parre to Soundboks 3 / Go

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.